Albert Heijn Gemert ‘Family Challenge’

 

Op zondag 4 oktober start deel 2 van het Fun Run weekend met de ‘Albert Heijn Gemert Family Challenge’. Deze kleinere versie van de run op zaterdag is dit jaar 2 kilometer en je team mag uit maximaal 20 personen vanaf 6 jaar bestaan. We adviseren begeleiding voor de kleintjes! Deelname kost €11,00 per persoon. Alle deelnemende kinderen krijgen een GRATIS consumptiekaart voor o.a. een drankje, zakje chips en een snack.

 

 

Ren mee met ‘Funny 🐰 de Fun Run Bunny’ over een parcours van 2 kilometer met 25 moddervette obstakels. Check de route hier. Zin in een weekend vol teambuilding, gezelligheid en fun? Doe mee met je vrienden, familie, clubgenoten, kennissen, buren of collega’s. Maak je team compleet en schrijf je in! Op zondag zijn tickets te koop voor tussen 12.00 – 16.00 uur volgens het wachtrij-principe.

 

KOOP HIER JE TICKETS

 

Informatie deelnemers zondag 4 oktober
Op zondag 4 oktober zijn we geopend vanaf 11.00 uur. Aangezien we die dag  niet met tijdvakken werken, kun je de hele middag tussen 12.00 tot 16.00 uur starten. Kom met je online ticket of Albert Heijn Gemert Entreeticket eerst naar de infostand op het terrein en meld je aan. Zorg ervoor dat de gezondheidsverklaring is ingevuld. Deze zijn ook aanwezig bij de Infostand. Nadat je bent aangemeld mag je aansluiten in de rij om te starten. Zoals het er nu uitziet gaat het erg druk worden, dus kom op tijd!
Kinderen die over de finish komen krijgen hierna hun welverdiende consumptiekaart.

 

PROGRAMMA ZONDAG

• Start eerste team: 12.00 uur

• Start laatste team: 16.00 uur

• Gratis Schminken

• Meet & Greet met Funny de Fun Run Bunny

• Springkussens van Crazy Air

• Diverse foodtrucks

• 19.00 uur einde

 

GRATIS TOEGANG VOOR BEZOEKERS

 

5 + 6 oktober 2019
Fun Run Gemert
Team Challenge & Family Challenge
2

dagen fun, teambuilding en gezelligheid!

34

uitdagende obstakels op zaterdag (6km)

1

grandioze afterparty met oa. REPOP

25

moddervette obstakels op zondag (2km)

SPONSOREN
DE FUN RUN WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR