Fun Run ‘Team Challenge’

 

De Fun Run ‘Team Challenge’ is een sportief evenement met een hoge fun-factor. Doe mee met je vrienden, familie, clubgenoten, kennissen, buren of collega’s … zolang ze maar ouder zijn dan 14 jaar. Als team leg je een uitdagend parcours af vol met opblaasbare stormbanen en water- en modderobstakels. Het team met de hoogste fun-factor wint! Deelname kost €28,50 per persoon.

 

Het Fun Run weekend start op zaterdag 5 oktober met de ‘Team Challenge’. Net als vorige edities is “FUN” het magische woord. Verschijn met je gekste pak aan de start, want er zijn dit jaar maar liefst 3 originaliteitsprijzen! Je team mag dit jaar uit 3 tot 13 personen bestaan. Ga je met je team voor de snelste tijd? Koop dan je tickets (max. 5 personen) voor het ‘Fast Hour’ van 12.00-13.00 uur. Het parcours is dan nog ‘vers’ met weinig opstoppingen.

Het parcours: nog langer en leuker
Het parcours rondom evenemententerrein De Schabbert is deels vernieuwd en telt 34 obstakels. Bovendien is de route verlengt naar 6 kilometer en is het historische kasteelterrein van Gemert in het parcours opgenomen. Check hier de route!

Om het weekend extra gezellig te maken, is de afterparty op zaterdag gratis voor alle deelnemers, maar ook voor alle fans, vrienden en andere feestbeesten! Alle aanwezigen zijn die avond getuige van de prijsuitreiking en de fantastische live-band REPOP.

Zin in een weekend vol teambuilding, gezelligheid en FUN? Maak je team compleet en schrijf je in:

 

KOOP HIER JE TICKETS

 

5 + 6 oktober 2019
Fun Run Gemert
Team Challenge & Family Challenge
2

dagen fun, teambuilding en gezelligheid!

34

uitdagende obstakels op zaterdag (6km)

1

grandioze afterparty met oa. REPOP

25

moddervette obstakels op zondag (2km)

SPONSOREN
DE FUN RUN WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR